LLIBRE DE L'EQUITACIÓ
-5%

LLIBRE DE L'EQUITACIÓ

XENOFONT

39,00 €
37,05 €
IVA incluido
En stock
Editorial:
ALPHA
Año de edición:
2020
Materia
Textos clásicos
ISBN:
978-84-9859-348-8
Páginas:
336
Encuadernación:
Bolsillo
39,00 €
37,05 €
IVA incluido
En stock
Añadir a favoritos

Nascut a Atenes cap a la fi del segle V aC, Xenofont és autor d’una obra extensa i diversa on predomina l’interès per la història i per la política, encara que també destaca pel seu interès per les qüestions tècniques relacionades amb el món de la caça i de l’equitació.
El Llibre de l’equitació és, sens dubte, el seu millor tractat tècnic i, juntament amb El comandant de cavalleria, conforma una de les obres més importants de tota l’Antiguitat sobre el món de l’equitació. Considerada —fins al descobriment el 1931 d’un text hitita de 1360 aC— com la font més antiga conservada sobre aquesta art, El llibre de l’equitació tracta bàsicament de la selecció, cura i doma dels cavalls. Escrit pels volts de l’any 350 aC i dividit en dotze capítols, moltes de les qüestions que planteja continuen sent vigents avui dia, cosa que el converteix en una obra fonamental per conèixer els tractats tècnics de l’Antiguitat i per tothom que estigui interessat en el món dels cavalls.
El volum presenta l’edició crítica del text original acarada amb la traducció catalana, convenientment anotada. A més, també compta amb una extensa i documentada introducció a l’obra i a la història de l’equitació, un apèndix hípic i algunes il·lustracions. El volum ha estat curat pel Dr. Guillem Gracià Mur, que ha traduït també el Cinegètic de Xenofont per a la col·lecció Bernat Metge.

El millor tractat tècnic de l’Antiguitat sobre l’equitació

Artículos relacionados

Otros libros del autor